Anlita en flexibel flyttfirma

Vi är en flyttfirma som sköter din flytt och ser till att ditt bohag blir levererat till den nya adressen på ett säkert och effektivt sätt. Välj om du endast vill ha hjälp med transport av ditt bohag eller om du söker en mer omfattande flyttjänst - hos oss är allting möjligt.

Oavsett vilka tjänster du beställer av oss, och hur omfattande de är, lägger vi ner samma energi för att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg med vår service. Eftersom vi erbjuder alla tjänster inom flytt tar vi alltid fram den mest prisvärda lösningen baserat på just dina behov.

Utöver själva flytten kan vi även hjälpa till med packning, emballering, uppackning och inte minst flyttstädning. Du väljer själv om du vill ha en komplett helhetslösning eller bara delar av vårt tjänsteutbud. De områden vi kan hjälpa dig med är: 

  • Flytt av bohag eller kontor

  • Packning och emballering

  • Flyttstädning

  • Röjning av vind/transport till sopstation, även av hela dödsbon

  • Hemmafix och monteringstjänster

  • Övriga städtjänster

Anpassa tjänsten som du vill 

Naturligtvis anpassar vi oss efter dina behov och du får samma höga servicenivå oavsett om det handlar om en stor eller liten flytt, eller om du bara behöver enstaka tjänster. 

Ett vanligt scenario är att den som anlitar en flyttfirma väljer att packa sina saker på egen hand och sedan låta flyttfirman sköta lastning, transport och lossning. Vill du ha våra experttips om flyttpackning kan du läsa mer här!

flyttfirma stockholm packning av bohag

För dig som har ont om tid och föredrar att vi tar hand om packningen ordnar vi det också. Då får du hjälp med i princip allt som har med flytten att göra och kan även komplettera med flyttstädning efter flytten.

Ansvar och försäkringar

När du jämför flyttfirmor och offerter inför flytten: Glöm inte att det lägsta priset inte alltid är det bästa erbjudandet. Det är också mycket viktigt att du kan få referenser från andra kunder, men framförallt att alla försäkringar och tillstånd finns på plats. Vad gäller tillstånd är det faktiskt till och med olagligt att anlita en flyttfirma som inte har tillstånd av Transportstyrelsen.

Din egendom är värdefull och det finns alltid en viss risk när du flyttar dem. Kostnaden för ett oavsiktligt missöde under transport kan bli enorm. Även den mest erfarna flyttfirman måste vara försäkrad för att ha täckning för alla tillbud och eventualiteter.

Vi är naturligtvis försäkrade fullt ut om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Vi är även medlemmar i Svenska Åkeriförbundet och genomför våra uppdrag enligt riktlinjerna i Bohag 2010 och Kontor 2003.

Flytt inom Stockholm eller långväga flytt?

Långväga flyttar kräver andra förberedelser och blir mer kostsamma än att flytta lokalt. Kontakta oss för att få mer information om de kostnader som tillfaller om du ska flytta utanför Storstockholm. Vi hjälper dig med flytt inom landet och kan även vara behjälpliga med att lägga upp en utlandsflytt.

Vi vet vad vi gör – fråga våra kunder 

Du har säkert hört talas om både bra och dåliga erfarenheter med företag i flyttbranschen. Det är aldrig roligt att hitta trasiga föremål eller upptäcka att föremål saknas när du packar upp. Och ingen försäkring i världen kan ersätta ett föremåls affektionsvärde.

Därför vill du vara helt på det klara med att den flyttfirma i Stockholm som du väljer att anlita kommer att behandla alla dina tillhörigheter med samma omsorg som om du själv hade hanterat dem. Av oss får du gärna referenser från tidigare kunder på förfrågan, så att du kan känna dig helt trygg.

Pris direkt inom 6 timmar!