Företaget

Välkommen till Flyttfirma Peter Åkare! Vår ambition som flyttfirma i Stockholm är att erbjuda en förstklassig och personlig service, samtidigt som vi minimerar kostnaden för våra kunder och ser till att ditt bohag är hundraprocentigt tryggt. Det kan vi göra eftersom vi har många års erfarenhet av flyttbranschen samt är stationerade i Stockholm vilket gör att vi alltid har bilar i rullning i området. Våra förare hittar överallt i staden och har trafiktillstånd att bedriva yrkesmässig trafikverksamhet så att allting sker på ett fackmannamässigt sätt. 

flyttkarlar bär kartong in i flyttbil


Vi anpassar oss efter dina behov

Vi erbjuder flexibla lösningar i samband med din flytt, som skräddarsys efter dina specifika önskemål. Eftersom vi även erbjuder flyttstädning kan vi ta fram allt från kompletta helhetslösningar där vi sköter allt från städ och flytt till enklare transportuppdrag och magasinering.

Vi är anslutna till kollektivavtal, har trafiktillstånd och ansvarsförsäkring - plus modern utrustning och den utbildning som krävs för att kunna erbjuda fackmannamässig service i flyttbranschen idag

Självklart har vi F-skattesedel, är anslutna till kollektivavtal samt ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss som partner. Observera att minsta debiterade arbetstid för flyttjänster ligger på 2 timmar.


Hitta hit

 
Flytthjälp enligt branschens alla regler