Företaget

En flyttfirma med kunden i fokus

Välkommen! Sedan millennieskiftet har vi varit stolta leverantörer av förstklassig flyttservice i Stockholm. Med över 20 års branscherfarenhet har vi cementerat vår plats som ledande aktör med en kombination av tillit och expertis.

Vi har framgångsrikt lotsat våra kunder genom alla typer av flyttprojekt, från de mest grundläggande till de mest utmanande. Vår förmåga att förstå varje kunds unika behov har drivit oss att erbjuda skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller, utan överträffar förväntningarna.

Det som verkligen utmärker oss är vårt outtröttliga fokus på kundnöjdhet. För oss är varje flytt mer än bara en förändring av plats; det är en ny start, en milstolpe. Vi är här för att säkerställa att denna övergång sker smidigt och effektivt, så att våra kunder kan börja sin nya resa med fullt förtroende och lugn i sinnet.

Vår ambition som flyttfirma i Stockholm är att erbjuda en förstklassig och personlig service, samtidigt som vi minimerar kostnaden för våra kunder och ser till att ditt bohag är hundraprocentigt tryggt. Det kan vi göra eftersom vi har många års erfarenhet av flyttbranschen samt är stationerade i Stockholm vilket gör att vi alltid har bilar i rullning i området. Våra förare hittar överallt i staden och har trafiktillstånd att bedriva yrkesmässig trafikverksamhet så att allting sker på ett fackmannamässigt sätt. 

Flyttfirma stockholm


Vi anpassar oss efter dina behov

Vi erbjuder flexibla lösningar i samband med din flytt, som skräddarsys efter dina specifika önskemål. Eftersom vi även erbjuder flyttstädning kan vi ta fram allt från kompletta helhetslösningar där vi sköter allt från städ och flytt till enklare transportuppdrag och magasinering.

Vi är anslutna till kollektivavtal, har trafiktillstånd och ansvarsförsäkring - plus modern utrustning och den utbildning som krävs för att kunna erbjuda fackmannamässig service i flyttbranschen idag

Självklart har vi F-skattesedel, är anslutna till kollektivavtal samt ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss som partner. Observera att minsta debiterade arbetstid för flyttjänster ligger på 2 timmar.

Flytthjälp enligt branschens alla regler