Företagsflytt

Erfarna proffs inom företagsflytt

Vi är proffs på företagsflytt och ser till att din flytt sker smärtfritt utan avbrott! Med oss blir din flytt en sömlös övergång, oavsett storlek och komplexitet! Med vår beprövade expertis och vårt dedikerade team kan du lita på att din flytt blir hanterad professionellt och utan stress. Varje detalj skräddarsys för att passa just din verksamhet, vilket garanterar en problemfri övergång.

Låt oss ta hand om din företagsflytt så att du kan fortsätta fokusera på att driva din verksamhet. Kontakta oss nu för en skräddarsydd lösning som passar ditt företag!

Förberedelser nyckeln för en lyckad flytt

För att effektivisera din företagsflytt är förberedelser nyckeln. Att avsluta på det gamla kontoret på rätt sätt kommer att göra övergången smidigare. Detaljer som att anmäla flytt av telefon, avsluta el- eller gasabonnemang och arrangera eftersändning av post är lätta att glömma, men avgörande för en framgångsrik flytt. Att planera dessa detaljer ger tid och energi för att fokusera på att verksamheten ska blomstra på det nya kontoret. Glöm inte att meddela Skattemyndigheten om flytten.

flyttfirma stockholm

Viktigt att tänka på vid företagsflytt:

  • Planera i förväg för att minimera störningar i verksamheten.
  • Gör en inventering av företagets tillgångar och inventarier.
  • Utforma en detaljerad flyttplan med tidslinjer och ansvariga.
  • Säkerställ att du har tillräcklig försäkring för flytten.
  • Informera personalen i förväg och involvera dem i processen.
  • Kontrollera att den nya platsen uppfyller företagets behov och krav.
  • Anlita professionella flyttföretag med erfarenhet av företagsflyttar.
  • Se till att IT-infrastrukturen flyttas på ett säkert och effektivt sätt.
  • Planera för att möta eventuella lagliga och regleringsmässiga krav.
  • Efter flytten, utvärdera processen och adressera eventuella förbättringsområden för framtida flyttar.

Så packar du bäst

När det är dags att packa för flytten, är det viktigt att ha några saker i åtanke. Använd kartonger för allt som får plats i dem och se till att märka dem tydligt. Undvik att packa kartongerna för tungt. Kartongerna bör packas i grupper om tre, med den tyngsta överst, och etiketter bör vara synliga på kortsidorna.

För skrivbordet gäller det att hålla koll på nycklar och småsaker. Märk varje del separat vid nedmontering. Skåp och hyllor bör också tömmas och märkas upp. Datorer kräver extra försiktighet. Koppla ur alla kablar och förvara dem tillsammans med tangentbord och mus i en terminalpåse. Glöm inte att säkerhetskopiera!

Frågor och svar om företagsflytt

Hur lång tid tar en företagsflytt?

Flera faktorer påverkar hur lång tid er flytt tar, inklusive mängden föremål som ska flyttas, avståndet de ska transporteras och eventuell användning av specialutrustning. Men man bör nog räkna med minst en arbetsdag.

Hur påverkar en företagsflytt företagets verksamhet?

Effekterna av flytten på verksamheten beror på faktorer som typen av företag och om flytten sker under öppettiderna. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att minimera störningar och säkerställa att verksamheten kan fortsätta som vanligt.

Kan man använda RUT-avdrag vid företagsflytt?

RUT-avdraget är endast tillgängligt för privatpersoner och kan inte användas av företag i samband med en flytt.

Företagsflytt “all inclusive”

Demontering, transport, bärande av möbler och utrustning samt montering av allting i de nya lokalerna inkluderas i vår tjänst företagsflytt. Det ger absolut bäst möjligheter till en flygande start i de nya lokalerna.

Ska företaget flyttas under helgen så finns det alltså bra möjligheter att måndagen innebär arbete och produktion snarare än packning och installation.

Vi erbjuder ett smidigt sätt att flytta ett företag från punkt A till punkt B. Givetvis så väljer ni själva i vilken omfattning ni behöver vår hjälp.

Välkommen att kontakta oss för en smidig och effektiv företagsflytt. Vi finns alltid här för ditt företag om du har några frågor.

Vi flyttar ditt kontor enligt branschens alla regler